stripinfo.be wordt gratis aangeboden, maar de site in de lucht houden kost wel geld. We hebben de advertenties uitgeschakeld, maar misschien wil je overwegen de site te steunen met een gift?. Meer info?

Recensie

Barbaraal 4 Sex, drugs & strips


Barbara Stok is een van de weinge stripauteurs die zichzelf als hoodpersonage heeft. Het is wel een leuk gegeven, vooral als je met jezelf kan lachen en alles kan relativeren. En dat doet Stok. Ze vertelt, in korte verhaaltjes van 1 tot 6 pagina's, korte anekdotes uit haar leven die altijd wel grappig zijn. Over haar seksleven, uitgaan, naar de bioscoop gaan. Soms nogal genant, maar haar opgewekte manier waarop ze het allemaal brengt maakt het daarom ook zo leuk. Vele situaties zijn ook herkenbaar. Soms wisselt ze de verhaaltjes af met tekeningen 'zoek de tien verschillen' of tips om problemen op te lossen 'op eigen risico'. Leuk!
De tekenstijl is heel eenvoudig maar doeltreffend en hij lijkt wel te kloppen. Geen rare verhoudingen, geen rare poses, alles ziet er natuurlijk uit. En ze weet goed uit te beelden wat ze in gedachten heeft. Geslaagd dus.Dit is een officiële stripinfo.be recensie, geplaatst door een medewerker van ons team. stripinfo.be werkt samen met uitgevers om u deze recencies te brengen.