stripinfo.be wordt gratis aangeboden, maar de site in de lucht houden kost wel geld. Daarom vragen wij u vriendelijk uw ad blocker uit te schakelen op deze site. Bedankt voor uw steun.

Lijf om lijf

8.00/10 #1800
14 stemmen Enkel strips met minimaal 10 stemmen krijgen een rangschikking

De inhoud van deze strip wordt gebundeld in volgende strips:

Scenario Grégory Mardon
Tekeningen Grégory Mardon
Uitgever(s) Dupuis
Collectie Vrije Vlucht
Jaar 2004
Pagina's 72
ISBN 9031425729
Barcode 9789031425723
Kaft Hardcover
  Kleur
Taal Nederlands

Covertekst

"Ik ben daar, in de massa... Ja, daar! Ziet u me niet? Dat klopt ook. Ik ben de onzichtbare man. Mag ik me voorstellen: Jean-Pierre Martin. Niet groot, niet klein, niet knap, niet lelijk, een gemiddeld mens. Ik droom van excessen en mateloosheid, uit de band springen, heftige emoties. Ik droom ervan het leven te v??len, maar ik blijf waar ik ben, presies in het midden, onverstoorbaar verstandig. Ik ben assistent in een dokterspraktijk. Niet iets om trots op te zijn of je voor te schamen. Ik ben niet zo iemand die vindt dat je je helemaal moet ontplooien in je werk."

In een verhaal waarin personages en gebeurtenissen elkaar kruisen en de realiteit niet is wat ze lijkt te zijn, schetst Gr?gory Mardon een teder en geamuseerd beeld van de mens in zijn dagelijks leven, die hij ook nog confronteert met enkele voor de hand liggende vragen. Lijf om lijf is een bittere kroniek over onze wereld van vandaag.

Deze strip in uw collectie:
In bezit
Gelezen
In verlanglijst