7.90/10 #1977
21 stemmen Enkel strips met minimaal 10 stemmen krijgen een rangschikking

De inhoud van deze strip wordt gebundeld in volgende strips:

Scenario Pierre Christin
Tekeningen Jean-Claude Mézières
Kleuren Evelyne Tran-Lê
Uitgever(s) Dargaud
Jaar2004
Pagina's48
ISBN9067937479
Barcode9789067937474
KaftSoftcover
 Kleur
TaalNederlands

Covertekst

Ravian en Laureline hebben een oude ruimtebus op de kop getikt en doen zich voor als marskramers. Maar aan de hand van het Grote Niets, waar het universum begint dat zich nog in een beginstadium bevindt, is er weinig klandezie.
In het gezelschap van de Schniarfer, die zich heeft ontwikkeld als marketingdeskundige, en Ky-Gaï, een werkloze naaister van ruimtepakken, verkopen ze zo nu en dan een van de wonderproducten van Syrte, waarvan zij de exclusieve verkooprechten hebben. De ruimtepolitie beziet deze concurrentie met wantroutwen, want het Triumviraat dat over de machtige planeet Rubanis regeert, overspoelt het Melkwegstelsel met goedkope, industriële producten.
In Peilloze Haven horen Ravian en Laureline dat commandante Singh'a Rough'a een bemanning zoekt voor een expeditie naar het Grote Niets.
Het lijkt een ideale gelegenheid voor het tweetal om hun eigen, geheime agenda te volgen. Zij zijn per slot van rekening nog steeds op zoek naar de Aarde, die uit de kosmos is verdwenen, maar toch ergens moet zijn gebleven...

Deze strip in uw collectie:
In bezit
Gelezen
In verlanglijst