stripinfo.be wordt gratis aangeboden, maar de site in de lucht houden kost wel geld. Daarom vragen wij u vriendelijk uw ad blocker uit te schakelen op deze site. Bedankt voor uw steun.

Zentak

7.14/10
7 stemmen Enkel strips met minimaal 10 stemmen krijgen een rangschikking

De inhoud van deze strip wordt gebundeld in volgende strips:

Scenario Jean-Pierre Pécau
Tekeningen Def
Kleuren Def
Vertaling Joke van der Klink
Uitgever(s) Arboris
Jaar 2000
Pagina's 48
ISBN 9034329283
Barcode 9789034329288
Kaft Softcover
  Kleur
Taal Nederlands

Covertekst

Tim Page, voormalig internetrenner en gewezen huurling, wordt nog altijd gezocht door de geheime dienst van de diverse technoblokken, omdat hij jaren geleden betrokken geweest is bij de 'Argonauten', een groet internetkrakers. Hoewel hij zich had voorgenomen een tijdje ondergronds te blijven, gaat hij toch weer aan het werk om een grote diefstal van geheime gegevens op te lossen. Al gauw is hij het middelpunt van een ingewikkeld complot, dat opgezet is door het kunstmatige brein Zentak. Dit brein lijkt wel een eigen wil te hebben en gebruikt Tims overleden vriendin Ruby om hem via computerterminals te beïnvloeden.
Samen met zijn vrienden vlucht Tim naar Tanger om te ontsnappen aan Schemer, de geheime dienst, die denkt dat Tim iets over Zentak te zeggen heeft, terwijl in feite het omgekeerde het geval is...

Deze strip in uw collectie:
In bezit
Gelezen
In verlanglijst