stripinfo.be wordt gratis aangeboden, maar de site in de lucht houden kost wel geld. Daarom vragen wij u vriendelijk uw ad blocker uit te schakelen op deze site. Bedankt voor uw steun.

Gil St-André

7.62/10 #679
404 stemmen Enkel strips met minimaal 10 stemmen worden meegerekend voor de score van de reeks

Weetjes en fouten

Djida zit op pagina 39 gezellig een stripje te lezen als de telefoon gaat. De strip die ze vast heeft, is aan de cover duidelijk te herkennen als Sprinkhaan 1, van de zelfde auteur als Gil St-André.

Strip(s): 1 De poppenverzamelaar
Afbeelding weetje
Geplaatst door op 23/02/2012
Op pagina 44 gooit Gil Saint-André een tas, zijn schoenen en jas in een meertje waar hij net over vliegt. Hij springt ook in het meertje, zijn kleren achterna. Op pagina 47, derde prent, duurt het naar verluidt meer dan een kwartier om zijn spullen in het donker terug te vinden. Dat geloven we best. Heel informatief is het bericht dat Gil een van zijn schoenen moest vaarwel zeggen. En da\'s niet gelogen, zien we op de volgende prentjes... Tot dat vermaledijde eerste prentje op de laatste pagina waar wij twéé schoenen kunnen tellen aan de voeten van Gil. Opgemerkt door Yves Van De Moortele

Strip(s): 4 De jager
Afbeelding weetje
Geplaatst door op 03/10/2010
Op pagina 9 op het eerste prentje rijdt Gil met z’n rooie Ferrari een oude kippenfokkerij tegemoet. Van tekenaars mag je verwachten dat ze bijziend zijn door de hele godganse dag met de neus zo dicht boven het tekenpapier te hangen. Dus kunnen ze slogans, woorden en zo op grote afstand moeilijk lezen. Maar tekenaar Sylvain Vallée moet wel een bijzonder bijziende kerel zijn dat hij pas in het volgende prentje de naam van het kippenbedrijf in koeien (ahum) van letters tekent terwijl Gil in het vorige prentje heus niet zo ver van de kippenfokkerij verwijderd was.

Strip(s): 4 De jager
Afbeelding weetje
Geplaatst door op 13/09/2010
Een weetje of fout toevoegen