Lach op 1 april mee met Knack.be/LeVif.be en het Stripmuseum

Crew
Avatar witam
5316
Ik blijf het vreemd vinden... een bericht van het stripmuseum dat we pas mogen posten op 1 april.. juist ja, 1 april. Maar we zijn sportief en doen gewoon mee.. hehe..

https://pbs.twimg.com/media/CAjETcIUcAA3QLQ.jpg

"Vanuit het parlementaire pluche, tussen balende betogers of feestende festivalgangers: Knack.be/LeVif.be schrijft steeds van waar het relevant is. En dus zit de redactie op 1 april in het Stripmuseum in Brussel. En wat écht goed nieuws is: we zitten daar niet alleen.

Onze cartoonisten en tekenaars Erik Meynen, brt, GAL, Fred, Zaza, Steve, Pieter De Poortere, Karl, Het Orakel, Ben De Wever, Kim, Nix, Vadot, Yslaire, Jean Bourguignon, Philippe Sadzot en Teresa Sdralevich vervangen alle foto’s op de site door hun cartoons. En dat terwijl het nieuws gebeurt. Een huzarenstukje, ongetwijfeld. Maar wel een waarbij hard zal gelachen worden.

Kom zeker een kijkje nemen op de grappigste homepage van het land, of spring binnen in het Stripmuseum en teken mee. Inderdaad: teken mee.

Wij roepen iedereen op die gezegend is met talent voor grappen en pennentrekken om cartoons en illustraties in te zenden (1april@knack.be), of in het Stripmuseum te komen meetekenen. Een uitstekende gelegenheid om het Stripmuseum eens te bezoeken.

Van harte welkom!"

Geplaatst op 01/04/2015 Citeren
Avatar
witam
Geplaatst op 01/04/2015
Crew
Avatar fluiten
7764
http://focus.knack.be/entertainment/boeken-strips/deze-cartoonisten-tekenen-vandaag-uw-knack-be/article-normal-545123.html
Geplaatst op 01/04/2015 Citeren
Avatar
fluiten
Geplaatst op 01/04/2015