Onthulling Jommekeswens

Crew
Avatar witam
5316
Toegegeven, toen ik de bovenstaande titel zag staan, dacht ik dat Jommeke (of zijn geestelijke vader) nog een wens had, die eindelijk volbracht ging worden. Maar dat bedoelen ze dus niet. Hieronder de perstekst:

Jommeke viert in 2015 zijn diamanten verjaardag. Ballon Media gaat samen met VVJ en vijf andere wenspartners op zoek naar de mooiste kinderwens om waar te maken. Op donderdag 15 oktober 2015 komt Jommeke persoonlijk bekendmaken welke VVJ-kinderwens uit welke gemeente hij in vervulling laat gaan. Dat gebeurt tijdens Plan & Play, het uitwisselings- en inspiratiemoment met beurs over gemeentelijk vrijetijdsaanbod voor kinderen en jongeren 't Bauhuis in Sint-Niklaas. VVJ verwacht er zo’n 150 jeugdambtenaren en een kleine 60 exposanten die voorstellingen voor kinderen organiseren, attractieverhuurders, speeltoestelfabrikanten…

Elke gemeente mocht aan VVJ één kinderwens bezorgen. Het zijn de jeugddiensten zelf die kozen hoe ze het concreet ter plaatse aanpakten: “De gemeenten kwamen origineel uit de hoek, zowel op het vlak van wensen als op het vlak van die te verzamelen. We hopen dat de gemeenten er sowieso zelf ook door geïnspireerd werden en een aantal kinderdromen misschien lokaal in vervulling kunnen laten gaan, in de programmatie van hun werkingen bijvoorbeeld.” Zegt Kaï Van Nieuwenhove, directeur van VVJ.

VVJ selecteerde drie kinderwensen die we aan Jommeke bezorgden. Jommeke kiest daaruit één kinderwens, die hij in vervulling brengt.

De drie genomineerden zijn:

-BALEN: een echte Vliegende Bol met schermpjes, strips,...in de jeugdbib
-HECHTEL-EKSEL: Elina wil een taart voor het hele dorp, maar gezien de allergie van haar broertjes graag zonder melk/nootjes/chocolade/...
-MEEUWEN-GRUITRODE: wil voor 1 dag Zonnedorp worden met Highland Games bij Mic Mac Jampudding, een kinderboerderij bij Boer Snor en Bella,..
Geplaatst op 13/10/2015 Citeren
Avatar
witam
Geplaatst op 13/10/2015