Veiling allerlaatste Nero voor Rodeneuzendag

"Rode Neuzendagactie ter ere van Marc Sleen”

In het kader van Rode Neuzendag wordt een uitzonderlijke actie georganiseerd ter ere van stripfenomeen en Ridder Marc Sleen. Het allerlaatste genummerde en gesigneerde luxealbum van het laatste verhaal van Nero ‘Zilveren Tranen’ wordt geveild.

In 2003 bracht Standaard Uitgeverij het laatste verhaal van Nero door Marc Sleen uit. Van dit ‘Zilveren Tranen’ album werd een luxe-editie uitgebracht met harde linnen blauwe kaft en zilveren opdruk gesigneerd in een oplage van 500 stuks. Voor Rode Neuzendag zal het nummer 500/500 geveild worden ter ere van Ridder Marc Sleen. Het gaat dus om het aller-allerlaatste genummerde en gesigneerde exemplaar door dit Vlaamse stripfenomeen.

Omdat het een bijzonder exemplaar betreft voor een echte Nero- of stripverzamelaar, werd de inzetprijs op 250€ ingezet. Het huidige hoogste bod bedraagt op dit moment 420€. De opbrengst gaat integraal naar Rode Neuzendag!

Bieden kan tot 1 december om 12u op het allerlaatst genummerde en gesigneerde exemplaar van het Nero-verhaal ‘Zilveren Tranen’: Surf naar het zoekertje op Kapaza!: “Rode Neuzendag Nero Zilveren Tranen Luxealbum”.

http://www.kapaza.be/nl/stripboeken-en-manga/rode-neuzendag-nero-zilveren-tranen-luxealbum-113893438.htm

De actie is geregistreerd op de pagina van www.rodeneuzendag.be .
Geplaatst op 30/11/2016 Citeren
Avatar
Patrick C
Geplaatst op 30/11/2016