Covertekst

Avatar Mens
91
Album 1

"Als we het hebben over Bordeaux, denken we meteen aan druivennat of aan de Tour de France, maar tot de plaatselijke specialiteiten behoort evengoed de Penoze..."

En de onderwereld maakt zicht zenuwachtig. Sinds de beeldschone topcrimineel Lola Bogota een hallucinerend middel heeft geleverd aan haar leider Georges Abadi, is de peetvader verslaafd geraakt en heeft hij mystieke neigingen. Hij is bezig zijn fortuin te verkwanselen aan de goede werken van een kanunnik. Zo wil hij voor twee miljoen een kapel te zijner ere laten bouwen. Met haar trouwe metgezellen Jane en Z, een supersterke lijfwacht, stelt Lola alles in het werk om die poen te pakken te krijgen. De Penoze aarzelt niet. Lola Bogota moet sterven. Er gaat bloed vloeien.

Album 2:

"Salem, gelegen ter hoogte van Hawai, is een vredig en smaakvol oord. Er vinden uiteenlopende culturele activiteiten plaats, zoals pikante billenkoek, degustatie van alcoholhoudende dranken en live-vertolkingen van de kamasutra."

Tien jaar voor zijn verkiezing tot president van de Verenigde Staten wordt JFK zonder het te weten gefotografeerd in de club van Dokter Sex, een filmproducent die door de politie wordt gezocht wegens zijn illegale feestjes. De zedenpolitie arriveert, een senator gaat door het lint en knalt het hele gezelschap overhoop. Dokter Sex en JFK zijn de enige overlevenden.
Geplaatst op 20/03/2008 Citeren
Avatar
Mens
Geplaatst op 20/03/2008
Crew
Avatar Veter
7839
Geplaatst op 20/03/2008 Citeren
Avatar
Veter
Geplaatst op 20/03/2008