Aangekondigd / verschenen

Op de site staan regelmatig strips met de melding Aangekondigd.
Daar staat dan een vakje naast waarop je kunt klikken als de strip verschenen is. Als je daar op klikt komt er een melding: "strip is VERCHENEN. (dus zonder "s"). Daarna krijg je een foutmelding.

Vreemd genoeg kun je wel direkt gegevens toevoegen, maar voor de cover moet je wachten tot iemand de gegevens van het verschijnen heeft veranderd. Kan dat anders?
Geplaatst op 03/06/2012 Citeren
Avatar
simonstrip
Geplaatst op 03/06/2012
Bij een strip die nog niet verschenen is, kan je de cover niet aanpassen. De reden is dat een aangekondigde cover en de definitieve sterk kunnen verschillen. De andere gegevens (ISBN, pagina's, ...) zijn doorgaans wel betrouwbaar. Die andere gegevens kan je altijd aanpassen, ook al is de strip nog niet verschenen.

Alle wijzigingen worden goedgekeurd door de mods. Zolang dat niet gedaan is, is de wijziging nog niet van kracht. Als jij dus op de knop 'Verschenen' klikt, is die wijziging niet onmiddellijk van kracht (want niet goedgekeurd) en kan je de cover bijgevolg nog niet uploaden.
Geplaatst op 03/06/2012 Citeren
Avatar
Chris Van de Meerssche
Geplaatst op 03/06/2012
Crew
Avatar Surya
13265
Ik zou een check kunnen toevoegen waarbij gekeken wordt of er al aangegeven is dat de strip is verschenen. Maar dan nog zou de gebruiker eerst de pagina moeten herladen, of 't wordt wel wat belachelijk complex voor zo een kleine feature. Voorlopig moet je dus gewoon wat geduld oefenen graag :)
Geplaatst op 04/06/2012 Citeren
Avatar
Surya
Geplaatst op 04/06/2012