Recensie

Burka basics 1 Burka basics


Politieke correctheid.. gelukkig durven een aantal artiesten al eens tegen deze schenen te stampen. En Peter De Wit doet dit zonder enige scrupules met de boerka's. Het van top tot teen bedekkende kledingstuk kan in de juiste handen leiden tot hilarische toestanden en dat wordt hier volop bewezen.

http://www.michaelminneboo.nl/wp-content/uploads/burka_basics_02.jpg

Er wordt vakkundig de draak gestoken met enerzijds de boerka en anderzijds met het westerse beeld van de boerka-dragers. Iedereen zijn mening komt aan bod en niemand wandelt weg zonder een lachpartij over zich heen te krijgen. Dit is hiermee ook een geweldig boekje om de hele 'problematiek' te relativeren..

http://s.s-bol.com/imgbase0/imagebase/large/FC/6/0/3/5/9200000028985306_10.jpg

In een paar, ogenschijnlijk eenvoudige tekeningen weet de auteur een situaties tot op het bot te analyseren en haarfijn te fileren. De humor is snedig en perfect getimed om de lach boven te brengen. Zelden zo een leuke collectie gags over eenzelfde thema gezien, die niet verveelt, noch aan originaliteit inboet.

In het kort: een gevat en geestig boekjeDit is een officiële stripinfo.be recensie, geplaatst door een medewerker van ons team. stripinfo.be werkt samen met uitgevers om u deze recencies te brengen.