stripinfo.be wordt gratis aangeboden, maar de site in de lucht houden kost wel geld. We hebben de advertenties uitgeschakeld, maar misschien wil je overwegen de site te steunen met een gift?. Meer info?

Recensie

Angry Birds (Ballon) 5 Jingle Birds


De titel laat het al vermoeden: we krijgen een kerststrip voorgeschoteld.

Terence is een grote fan van de kerstman, maar zit met vragen waarop hij telkens met een kluitje in het riet wordt gestuurd door zijn vogelvriendjes. Ten einde raad gaat hij naar de Pigs waar hij een middel ontdekt om met Santa in contact te komen.

Maar wanneer zijn verdwijning wordt opgemerkt wordt er natuurlijk naar hem gezocht en de andere Birds komen al snel terecht in een groot stad waar ze toch raar opkijken van het leven en de "kerstsfeer" daar. Uiteindelijk belanden ze bij Terence en helpen hem de taak uit te voeren die de kerstman voor hem in petto (of beter kerstmuts) had.

Een leuk kerstverhaal om de jongste spruiten even tot rust te brengen wanneer de kerstdrukte hen te opgewonden maakt.Dit is een officiële stripinfo.be recensie, geplaatst door een medewerker van ons team. stripinfo.be werkt samen met uitgevers om u deze recencies te brengen.