stripinfo.be wordt gratis aangeboden, maar de site in de lucht houden kost wel geld. We hebben de advertenties uitgeschakeld, maar misschien wil je overwegen de site te steunen met een gift?. Meer info?

Recensie

Angelique (Dany) 1 De geschiedenis heeft niet (altijd) veel om het lijf...


Een jonge vrouw gaat samen met haar vriend wat studeren en opzoekingswerk doen voor haar eindwerk. In de bibliotheek gebeurd het onvermijdelijke en zij wordt terug gekatapulteerd naar het verleden. De tijdmachine van Barabas kan hier een puntje aan zuigen. Zo leert ze de levenswijze tijdens de prehistorie, komt ze in contact met niemand minder dan Julius Caesar en Cleopatra, is ze de heldin van de Franse revolutie, dit ten nadele van Jeanne d'Arc, komt ze in de Napoleontische tijd terecht en de eerste wereldoorlog. Alles gekruid met wat pittige blote borsten en nietszeggende heupbewegingen van de tijdsgenoten.
http://www.auracan.com/albums/pic/2016/ludivine-extrait.jpg
Deze "Rooie oortjes"-afgeleide, getekend door niemand minder dan Dany, zou ik met graagte aan me voorbij laten gaan. Maar ja, als recensent moet je wat van alles lezen en becommentariëren. Vaak pareltjes soms ook voor de zwijnen. Angelique is een flauw afkooksel, terend op het succes van de blote-borsten-reeks met flauwe onderbroekenhumor. Dat Dany zicht hiertoe leent zal wel te zien hebben met zijn geschiedenis in verscheidene Rooie Oortjes, maar of de lezer hier op zit te wachten is weer een andere vraag.

Kortom: Angelique heeft niet veel om het lijf, noch qua verhaal noch qua kledij.
https://pbs.twimg.com/media/Cgof04SUUAArS9m.jpgDit is een officiële stripinfo.be recensie, geplaatst door een medewerker van ons team. stripinfo.be werkt samen met uitgevers om u deze recencies te brengen.