stripinfo.be wordt gratis aangeboden, maar de site in de lucht houden kost wel geld. We hebben de advertenties uitgeschakeld, maar misschien wil je overwegen de site te steunen met een gift?. Meer info?

Recensie

BFF's 3 Modelvriendinnen


Jullie weten toch waar BFF voor staat? Indien niet, moet ik je helaas vertellen dat je al een paar voordeuren verwijderd ben van de jeugdige generatie. Maar goed, BFF betekent Best friends forever. En in deze gagstrip gaat het over dit soort vriendinnen. Ze kunnen soms elkaars bloed drinken, maar gaan altijd voor elkaar door het vuur.

Jessica en haar besties zijn tieners en zijn aangekomen op het moment dat ze veel leren over zichzelf, de mensen rond zich en de wereld. Je kan dit ook gewoon puberen noemen. Zoals we wellicht nog wel weten is alles en niks een drama of op zijn minst toch iets waar eens een deftig woordje moest over gezegd worden, van wereldverbetering tot de kleur van een broek. Zo ook hier.. de privacy via social media tot modehypes, het zit er allemaal in.

De huidige generatie BFF's kan zich in elke gag volledig inleven, want dit komen ze ook tegen. Natuurlijk zijn dit gags en wordt alles uitvergroot, maar de kern van de gag zit juist. Dit is dan ook echt wel een strip die de vrouwelijke tiener zal aanspreken.

De tekenstijl is passend bij gags. Vrolijke kleuren met een karikaturale benadering van gezichtsuitdrukkingen en gedragingen zetten de juiste toon.

In het kort: gags voor de BFF'sDit is een officiële stripinfo.be recensie, geplaatst door een medewerker van ons team. stripinfo.be werkt samen met uitgevers om u deze recencies te brengen.