stripinfo.be wordt gratis aangeboden, maar de site in de lucht houden kost wel geld. We hebben de advertenties uitgeschakeld, maar misschien wil je overwegen de site te steunen met een gift?. Meer info?

Legenden van Troy: Ploneïs de onzekere

7.23/10 #6776
12 stemmen Enkel strips met minimaal 10 stemmen krijgen een rangschikking
Scenario Scotch Arleston Jean-Luc Sala
Tekeningen Eric Hübsch
Kleuren Cyril Vincent
Uitgever(s) Uitgeverij L
Jaar 2014
Pagina's 48
ISBN 9789024565351
Barcode 9789024565351
Kaft Softcover
  Kleur
Taal Nederlands

Covertekst

Ver van elke vorm van beschaving stroomt de rivier de Purper traag door het oerwoud. Op haar oevers zoeken sommigen naar fortuin, maar bij succes is hun geluk niet van lange duur - zij die het vinden, verbrassen het aan meisjes en alcohol.
De avonturier Ploneïs, die net als alle anderen zijn geld woest over de balk gooit, ondervindt tot zijn grote schade dat het bordeel van vrouwe Lÿra een vreselijk geheim herbergt: deze hoerenmadam bezit namelijk de magische kracht om elke man in een jonge vrouw te veranderen. Als Ploneïs tegen zijn wil wordt veranderd in Ploneïa, ervaart onze held aan den lijve hoe het is om als vrouw in een junglebordeel door het leven te gaan...

De reeks Legenden van Troy verhaalt van de hoogtepunten uit de roemrijke geschiedenis van Troy, de wereld van Lanfeust. Elk verhaalt heeft een aparte hoofdpersoon en speelt zich af op een andere plek en in een andere periode van magisch Troy.

Deze strip in uw collectie:
In bezit
Gelezen
In verlanglijst