stripinfo.be wordt gratis aangeboden, maar de site in de lucht houden kost wel geld. We hebben de advertenties uitgeschakeld, maar misschien wil je overwegen de site te steunen met een gift?. Meer info?

Draak en gif

8.00/10
2 stemmen Enkel strips met minimaal 10 stemmen krijgen een rangschikking
Scenario Isabelle Bauthian
Tekeningen Rebecca Morse
Kleuren Kaori (*kleur)
Uitgever(s) Arboris
Jaar 2021
Pagina's 48
ISBN 9789034308269
Barcode 9789034308269
Kaft Softcover
  Kleur
Taal Nederlands

Covertekst

Een wensput die echt werkt, wie wil dat nu niet? De burgers van Paander in ieder geval wel, al is het dan een bijzondere put, waarin zich een draak bevindt die de wensen van de inwoners vervult... als die er tenminste in slagen de gevaren te trotseren die op de loer liggen op de route die naar de draak voert: rozen met giftige doorns, giftige kruipers en vele andere venijnige schepsels... want in Paander is alles giftig. De minder dappere stadsbewoners beperken zich ertoe geld in de put te gooien, wat op zich ook weer een aanlokkelijke buit is.
Greyson de onverschrokken stoere krijger, Névo de scherpzinnige student medicijnen en Natch de luidruchtige ingenieur en vriendin van Névo, zijn de grootste avonturiers van de stad. Ze zijn ook vrienden en meedogenloze concurrenten. Als de een de ander de loef afsteekt met een expeditie naar een wensput, eindigt hun tocht in een tragedie. Negentien jaar later gaan de twee oude kameraden terug naar de draak. Hun doel: de dwaasheid van hun vroegere "ik" goedmaken en de tijd terugdraaien. Wat maakt het uitdat hun problemen destijds precies zo zijn begonnen, ze vertrouwen op hun gelukssterren! Maar of dat een goed idee is?

Deze strip in uw collectie:
In bezit
Gelezen
In verlanglijst