stripinfo.be wordt gratis aangeboden, maar de site in de lucht houden kost wel geld. We hebben de advertenties uitgeschakeld, maar misschien wil je overwegen de site te steunen met een gift?. Meer info?

7.69/10 #3218
14 stemmen Enkel strips met minimaal 10 stemmen krijgen een rangschikking

De inhoud van deze strip wordt gebundeld in volgende strips:

Scenario Pierre Makyo
Tekeningen Eric Hérenguel
Uitgever(s) Big Balloon
Cycli Cyclus 2 nr. 4
Jaar 1996
Pagina's 48
ISBN 9054251395
Barcode 8711854293037
Kaft Hardcover
  Kleur
Taal Nederlands

Covertekst

In India is eindelijk het experiment geslaagd waar Madame Evans al zo lang van droomde. Zij ruilde van lichaam met de jonge fotograaf Thierry Jolinon, de geliefde van haar nicht Ariadne. En nu bevindt zijn geest zich in haar lichaam! Dat bevalt de jonge Thierry helemaal niet, maar Madame Evans lijkt voorlopig niet van plan het experiment te beëindigen. Thierry gaat naar haar op zoek om zijn lichaam terug te eisen. Zij heeft zich inmiddels opgeworpen als redder van de leden van de A-Ka-Tha-sekte, die zij aanvoert in hun strijd tegen de vijandige Thugs. Als Thierry in hun kamp opduikt, laat Madame Evans hem opsluiten.
Hij weet zichzelf te bevrijden, maar moet nu wel onderduiken. Opgesloten in het oude lichaam van Madame Evans, heeft Thierry bij toeval de Maharani leren kennen. Bij haar verschuilt hij zich. Dan breken buiten het paleis de gevechten in alle hevigheid los...

Deze strip in uw collectie:
In bezit
Gelezen
In verlanglijst