stripinfo.be wordt gratis aangeboden, maar de site in de lucht houden kost wel geld. We hebben de advertenties uitgeschakeld, maar misschien wil je overwegen de site te steunen met een gift?. Meer info?

7.91/10 #1013
56 stemmen Enkel strips met minimaal 10 stemmen krijgen een rangschikking

De inhoud van deze strip wordt gebundeld in volgende strips:

INT B1 Intégrale
Scenario Scotch Arleston
Tekeningen Adrien Floch
Kleuren Crazytoons
Lettering Frits Jonker
Vertaling Toon Dohmen
Vormgeving Rudy Vrooman
Uitgever(s) Uitgeverij L
Jaar 2008
Pagina's 52
ISBN 9789024528653
Barcode 9789024528653
Kaft Softcover
  Kleur
Taal Nederlands

Covertekst

De overlevenden van de crash op Ythaq staan onder grote druk. Woeste horden van de gevreesde Khengis belegeren al wekenlang het wrak van de Kometenstaart. De energiereserves van het schip raken op, maar Narvath denkt een oplossing te hebben gevonden. Intussen maakt de vijand zich op voor een massale stormaanval en onthult Dhokas dat hij afkomstig is van buiten Ythaq - op zoek naar een ruimteschip om te vluchten, stelde hij zijn diensten beschikbaar aan markgravin Ofyde. Bepaald schokkend is de ontdekking dat Ythaq al eeuwenlang het speelterrein van de allermachtigsten is, wie dat ook mogen zijn...

Christophe Arleston is al jarenlang een van de beste en meest succesvolle stripscenaristen in Frankrijk. Hij is vooral bekend als de bedenker van hoogst oorspronkelijke fantasy-werelden, zoals die van Lanfeust en Trollen van Troy.
Zijn landgenoot en tekenaar Adrien Floch maakte eerder furore met het sfeervolle Slhoka.

Deze strip in uw collectie:
In bezit
Gelezen
In verlanglijst