stripinfo.be wordt gratis aangeboden, maar de site in de lucht houden kost wel geld. We hebben de advertenties uitgeschakeld, maar misschien wil je overwegen de site te steunen met een gift?. Meer info?

7.93/10 #272
57 stemmen Enkel strips met minimaal 10 stemmen worden meegerekend voor de score van de reeks

Weetjes en fouten

Op pagina 1 is een bestelbus te zien met firmanaam "T-Bird Shop". Dit is een hommage aan de T-Bird Shop in Parijs, waar de tekenaar Romain Hugault in oktober 2015 het tweede deel van Angel Wings gepresenteerd en gesigneerd heeft.

Strip(s): 6 Atomic
Afbeelding weetje
Geplaatst door Susan Holmes op 14/12/2019
In de Nederlandse uitgave van Angel Wings deel 5 staat op plaat 1 "Atlantische Oceaan". Moet natuurlijk "Stille Oceaan" zijn! In de Franse edities staat "Océan Pacifique".

Strip(s): 5 Black Sands
Afbeelding weetje
Geplaatst door Susan Holmes op 05/02/2019
Voor de cover van deel 4 werd oorspronkelijk de linkse tekening voorgesteld, maar kort voor het verschijnen van het album wordt die gewijzigd voor de rechtse tekening. Achtergrond en serie-logo zijn wat aangepast en er wordt ook gecensureerd: de sexy pin-up Aloha Rita staat niet meer op de Corsair.

Strip(s): 4 Paradise birds
Afbeelding weetje
Geplaatst door Susan Holmes op 17/09/2017
Angel Wings deel 2 (platen 36 en 38) en 3 (plaat 22): Romain Hugault heeft als model voor Roger Wilder, de piloot van de nachtjager P-61 "Black Widow", Stéphane, de eigenaar van de T-Bird Shop in Parijs, genomen. In deze shop werd ook dit tweede album geïntroduceerd, inclusief een signeersessie. En Stéphane wordt sindsdien regelmatig op straat herkent als Roger Wilder.

Strip(s): 2 Black widow 3 Bestemming Broadway
Afbeelding weetje
Geplaatst door Susan Holmes op 05/12/2016
Angel Wings deel 4, plaat 42B: majoor John Eigrutel van de OSS. "John" is synoniem voor "Jean", en "Eigrutel" is palindroom van "leturgie", of te wel Yanns collega Jean Léturgie. In Berentand deel 4 doet Yann dit weer met een OSS officier, eveneens genaamd "Eigrutel".
Geplaatst door Susan Holmes op 02/12/2016
Een weetje of fout toevoegen